HTML

Kakpuszta - az erdőbe veszett település

Egy megszűnt, majd pár éve az erdő által teljesen "elfoglalt" település története Belső-Somogyban. Az erdőbe veszett település, avagy a hely, ahol Éltek.

Friss topikok

2012.08.16. 13:12 KP Admin

Az íróvá válás nincs életkorhoz kötve - Czékus Mihály a "palkovicsi világról"

Palkovics György olykor nyersen is szókimondó könyveiben jól megfér egymás mellett az ízes magyar nyelvhasználat és a bennfentes információk közlése - írja Czékus Mihály a Gondola.hu oldalán megjelentetett könyvismertetőjében.

Palkovics György példája jól mutatja, hogy az íróvá válás nincs életkorhoz kötve - szögezi le Czékus.

"Van, akit huszonéves korában „talál meg” az ihlet van, akit csak jóval később. Ez utóbbiak közé tartozik a somogyi származású agrárszakember, Palkovics György is. Aki a hatodik X táját adta a fejét írásra. Úgy tűnik, hogy az írónak van mondanivalója bőven, hiszen viszonylag rövid idő alatt három könyve is a boltokba került. A tavaly – magánkiadásban, a Duna International Könyvkiadó terjesztésében - megjelent Kakpuszta jelentette a belépőjét a könyves világba" - írja.

Bár Palkovics könyvei önállóan is megállják a helyüket és élvezetes-tanúságos olvasmányok, de csak a teljes trilógia ismeretében nyílik meg az olvasó előtt a palkovicsi világ - vonja meg a mérleget a kritikus.

A teljes könyvismertető itt olvasható.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: milliárdos kortárs irodalom kakpuszta Somogy megye Palkovics György kormányvadászat milliárdosok között


A bejegyzés trackback címe:

https://kakpuszta.blog.hu/api/trackback/id/tr494715595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása